VVVo Ruinen
  
Koningsdag

Rommelmarkt

Speciaal voor de kinderen organiseren we weer een rommelmarkt op 27 april. In verband met de slechte weersvoorspelling heeft het VVVo besloten de rommelmarkt ook dit jaar te verplaatsen naar de achterzaal van Café Hees 'Brinkzicht'. Vanaf 9.00 uur is er gelegenheid om je plekje in te richten voor de verkoop. Kom op tijd, want vol = vol!! 

We bekijken donderdagmorgen nog of het eiergooien voor de basisschooljeugd 's morgens door kan gaan. Kijk voor informatie hierover op onze facebook-pagina.

Deelname 

Voor alle kinderen is deelname geheel gratis. Bezoekers zijn welkom! U komt toch ook?
Eiergooien wordt Spijkerbroekhangen!!

 

We hoopten dit jaar weer het Open Runer Kampioenschap Eiergooien te organiseren. Helaas is de weersvoorspelling voor donderdag niet erg positief. Daarom heeft het VVVo besloten ook dit jaar weer te gaan 'Spijkerbroekhangen' in de achterzaal bij Café Hees. Oók voor de jeugd van de middelbare school tot en met 15 jaar. Inschrijven vanaf 13.30 uur, we starten om 14.00 uur.  Daarna is het de beurt aan 16 jaar en ouder om Mark van Achteren en Marinda Koster te verslaan!!


Na het Spijkerbroekhangen is er live muziek met

Ziezeau


Gezellig!! In de achterzaal bij Hees!!


  
Uitslagen eiergooien 2015
Laatste nieuws
Minimaliseren

Het bestuur van VVVo Ruinen is overgegaan op automatische incasso voor het innen van het lidmaatschapsgeld. Wilt u lid worden van onze vereniging en de organisatie van onze festiviteiten steunen, dan kunt u het machtigingsformulier hieronder downlaoden

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze ledenadministratie via ledenadministratie@vvvoruinen.nlFestiviteitenagenda
Minimaliseren

Palmpasen                         

Paasvuur                            

Koningsdag                        

Fietstocht Hemelvaartsdag 

Runerfeest                          

IJsbaan                               bij vorst  Contact
Minimaliseren
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met een van de bestuursleden. Kijk op de bestuurspagina voor de juiste e-mailadressen.
Twitter - @VVVoRuinen
Minimaliseren
  
Facebook
  
Lid worden?

De VVVo kan niet zonder leden. Nog geen lid en wil je graag lid worden? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@vvvoruinen.nl.Lidmaatschapskosten:

Persoon (18 jaar en ouder) €   7,00
Gezin € 12,50


Let op:

Elk kind, dat de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt, valt het jaar daar opvolgend buiten het gezinsabonnement. Hij/zij dient dan per januari zelf lid te worden.


 

  
Links
Alex Slomp Fotografie
www.slomp.eul

Martin Gritter Fotos
https://picasaweb.google.com/runenowonline

Crescendo Ruinen
www.crescendoruinen.nl

Gert Nijstad Impresario
www.gertnijstadimpresario.nl

Bamos - Laat internet werken
www.bamos.nl

Bamos - Laat internet werken    |   Inloggen